Kaikki vertaisryhmät ovat tauolla ja ne jatkavat toimintaansa syksyllä 2020


Käsityöryhmä (joka keskiviikko kello 9.00 – 11.00)

Ryhmässä voit virkata, neuloa, värittää värityskuvia tai tehdä muita käsitöitä. Omat tarvikkeet tulee olla mukana, Ryhmän vetäjillä on valmiudet ohjata, neuvoja ja opastaa sinua.Miestenkaveripiiri (parittomien viikkojen tiistaina kello 17.00 -18.30)

Oletko yksin ja tarvitset juttukaveria, jossa saat luottamuksellisesti keskustella asioistasi. Tule vertaistuelliseen miestenkaveripiirin. Piirin jälkeen on

saunomismahdollisuus Rauman Hyvän Mielen talolla. Masennusryhmä (parittomien viikkojen tiistaina kello 15.00 -16.30)

Tuntuuko joskus ettei ole ulospääsyä tilanteista ja olet yksin asioidesi kanssa. Ei ole ketään kenen kanssa keskustella, eikä ketään kuka ymmärtää. Tule rohkeasti mukaan keskustelemaan mieltä painavista asioista.Itsenäiset asujat ryhmä kokoontuu to 16.1. to 20.2., to 26.3., to 16.4. ja to 14.5.2020 kello 15.00 – 16.30.

Ryhmässä keskustellaan vertaistuellisesti itsenäisen asumiseen liittyvistä ja muista mieltä painavista asioista ja etsitään mahdollisiin kysymyksiin vastauksia yhdessä.Kohtaamisia vertaisryhmä kokoontuu parillisten viikkojen torstaina kello 15.00 -16.30

Miten voi löytää elämäänsä uusia kavereita, ystäviä tai kumppanin. Missä uusia ihmisiä voi tavata ja miten ylläpidetään kaveri- tai ystävyyssuhdetta.

  • Mitä odotat uusilta kaverisuhteilta tai seurustelusuhteelta?
  • Tarvitsetko tukea osallistuaksesi sosiaaliseen toimintaan?
  • Mitkä ovat portaat unelmiisi?
  • Miten toimin kun tapaan uuden ihmisen?
  • Tärkein ihmissuhde on suhde itseesi.

Näihin ja paljon muihin kysymyksiin etsimme yhdessä vastauksia keskustelevassa vertaisryhmässä.Tule mukaan kaikille avoimiin vertaisryhmiin, älä jää yksin!

YHDISTYKSEN MATKOILLE, TAPAHTUMIIN JA RYHMIIN OVAT KAIKKI TERVE- TULLEITA YHDISTYKSEN JÄSENYY-DESTÄ RIIPPUMATTA.