Vertaisryhmät

Vertaisryhmiin ei tarvitse ilmoittautua erikseen vaan kaikki ovat niihin tervetulleita ja niissä on kahvitarjoilu, Kaikki yhdistyksen toiminnot ovat päihteettömiä.

Kaikki ryhmät lomailevat kesä-elokuun.


Miesten kaveripiiri

Olet tervetullut Rauman Hyvän Mielen talon vertaistuelliseen kaveripiiriin, jossa voi luottamuksellisesti keskustella asioista joita ei ehkä ikinä ennen ole uskaltanut puhua. Miesten kaveripiiri kokoontuu parittomien viikkojen tiistaina kello 17.00 -18.30. Ryhmän jälkeen on saunomismahdollisuus!

Kerro esimerkiksi yhdistyksen historiasta, merkittävimmistä saavutuksista, ajankohtaisista teemoista ja tulevaisuuden suunnitelmista.

Masennusryhmä

Tuntuuko joskus ettei sinua ymmärretä kun kerrot kuinka vaikeaa on arjen askareiden tekeminen, kun voimat eivät riitä sängystä nousemiseen. Tule vertaistuelliseen ryhmään jossa saat puhua asioista rehellisesti, voit saada ja jakaa vertaistukea ja näin auttaa toisia ja itseäsi.  Ryhmä kokoontuu parittomien viikkojen tiistaina kello 15.00—16.30.Käsityöpiiri

Onko värityskuvien värittäminen, ristipistojen tekeminen tai sukkien neulominen yksin haasteellista tai aloittaminen vaikeaa. Tule iloiseen keskustelevaan vertaiskäsityöryhmään jossa ohjaajat opastavat ja neuvovat sinua, mutta jossa myös sinä voit opettaa ryhmäläisille. Ryhmä kokoontuu joka keskiviikko kello 9.00 -11.00.

Omaisten ja läheisten vertaistuellinen ryhmä

Kokoontuu joka kuukauden toinen ja neljäs torstai kello 18.00 – 19.30. Toinen torstai on teemallinen ja kuukauden neljäs torstai on vertaistuellinen keskusteluilta, jossa voit luottamuksellisessa ilmapiirissä keskustella mieltä painavista asioista, saada ja jakaa vertaistukea ja yhdessä löytää ratkaisua jaksamiseesi. Älä jää asioidesi kanssa yksin! Tule rohkeasti mukaan!
Itsenäiset asujat vertaisryhmä

Asutko yksin tai suunnitteletko muuttoa? Itsenäinen elämä voi joskus olla haasteellista ja eteen voi tulla asioita joita et ole ennen tehnyt. Mitä tehdä kun sulake menee? Onko yksinäistä? Mitä jos banaanikärpäsiä lentelee kodissa. Haasteista huolimatta itsenäinen asuminen on myös antoisaa :) Tule keskustelevaan vertaisryhmään joka kokoontuu kerran kuukaudessa kello 15.00—16.30. Ryhmä kokoontuu joka kuukauden 3. torstai kello 15.00 –17.30.