Matkat ja tapahtumat

Kaikille matkoille ja tapahtumiin ilmoittaudutaan suoraan Rauman Hyvän Mielen talolle (Eteläkatu 7 A 4-5, Rauma) puh. (02) 821 1065.

Maksut voit maksaa suoraan yhdistyksen tilille: Länsi-Suomen Osuuspankki FI 43 56300 0200 74743, kirjoita viitteeseen: nimesi ja mikä maksu. Voit maksaa myös käteisellä suoraan Rauman Hyvän Mielen talolle

Yhdistyksen matkoihin ja tapahtumiin ovat kaikki tervetulleita yhdistyksen jäsenyydestä riippumatta.Ote yhdistyksen säännöistä:

2 § TARKOITUS JA TOIMINNAN LAATU

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää mielenterveyttä, yhdistää ja aktivoida yhdistyksen kotikunnan ja sen lähikuntien alueella asuvia mielenterveyspotilaita – ja kuntoutujia sekä heidän läheisiään, kehittää mielenterveyspalvelujen saatavuutta, laatua ja tasoa sekä tehdä ennalta ehkäisevää työtä mielenterveyden alueella.

Yhdistys järjestää tarkoituksen toteuttamiseksi voittoa tavoittelematta erilaisia palveluja kuten vertaistuki- ja ateriointipalvelua, keskustelu ja valitustilaisuuksia, eri harrastusalojen kerhoja, opintotoimintaa sekä retkiä ja matkoja jäsenilleen. Yhdistys voi toimintansa tukemiseksi ottaa vastaan lahjoituksia ja testamentteja sekä järjestää asianomaisella luvalla rahankeräyksiä ja arpajaisia.