Valokuvakilpailun aiheella: Minä ja liikkuminen

2.3.2021

Valokuvakilpailu on päättynyt. Kiitos osallistujille. Voittajat arvotaan tänään 29.3.2021 kello 13.00.

Rauman MTY Friski Tuult ry järjestää yhdessä Paralympia-komitean #HyvätMuuvit hankkeen kanssa valokuvakilpailun aiheella: Minä ja liikkuminen Kilpailuaika: 2.3.–28.3.2021
Ohjeet:
Ota liikkumisestasi valokuva tai pyydä ystävääsi ottamaan valokuva sinusta kun harrastat liikuntaa.

Lähetä valokuva yhteystietojesi kanssa (etu ja sukunimi, puhelinnumero, sähköposti ja kotiosoite) sähköpostiin paivi.lavonius@friskituult.fi

Vastaa lähettämässäsi sähköpostissa myös alla oleviin kysymyksiin: 
 Annan #HyvätMuuvit-hankkeelle julkaisuluvan kuvilleni maksutta 
o  kyllä / ei
Annan Rauman MTY Friski Tuult ry:lle julkaisuluvan kuvilleni maksutta
o  kyllä / ei
Mikäli kuva julkaistaan, nimeni saa julkaista kuvan alla.
o  kyllä / ei
Nimeni saa julkaista Rauman MTY Friski Tuult ry:n kotisivulla ja muissa tiedotteissa, mikäli voitan arvonnassa
o  kyllä / ei
Valokuvassa kasvojasi ei tarvitse näkyä tai sinun ei tarvitse olla tunnistettavassa, mutta kuvan lähettäjällä tulee olla täydet tekijänoikeudet valokuvaan, eli huolehdithan että jos kuvassa esiintyy muita henkilöitä kanssasi he ovat suostuneet kuvan käyttöön.

Arvonta suoritetaan ma 29.3.2021 kello 13.00 ja kaikkien kuvien lähettäneiden kesken arvotaan 20 vesipulloa ja yksi aktiivisuusranneke.

Mikäli olet ottanut valokuvan mutta et osaa lähettää sitä sähköisesti ota yhteyttä Päivi Lavoniukseen puh. 045 635 4536.
Lähetä valokuva yhteystietojesi kanssa (etu ja sukunimi, puhelinnumero, sähköposti ja kotiosoite) sähköpostiin paivi.lavonius@friskituult.fi Vastaa lähettämässäsi sähköpostissa myös alla oleviin kysymyksiin: Annan #HyvätMuuvit-hankkeelle julkaisuluvan kuvilleni maksutta o kyllä / ei Annan Rauman MTY Friski Tuult ry:lle julkaisuluvan kuvilleni maksutta o kyllä / ei Mikäli kuva julkaistaan, nimeni saa julkaista kuvan alla. o kyllä / ei Nimeni saa julkaista Rauman MTY Friski Tuult ry:n kotisivulla ja muissa tiedotteissa, mikäli voitan arvonnassa o kyllä / ei Valokuvassa kasvojasi ei tarvitse näkyä tai sinun ei tarvitse olla tunnistettavassa, mutta kuvan lähettäjällä tulee olla täydet tekijänoikeudet valokuvaan, eli huolehdithan että jos kuvassa esiintyy muita henkilöitä kanssasi he ovat suostuneet kuvan käyttöön. Arvonta suoritetaan ma 29.3.2021 kello 13.00 ja kaikkien kuvien lähettäneiden kesken arvotaan 20 vesipulloa ja yksi aktiivisuusranneke. Mikäli olet ottanut valokuvan mutta et osaa lähettää sitä sähköisesti ota yhteyttä Päivi Lavoniukseen puh. 045 635 4536.