UUTTA! YSTÄVÄÄ ETSIMÄSSÄ PALSTA

Etsitkö ystävää, seurustelu-kumppania, kirjeenvaihto-kaveria tai vaikkapa lenkkikaveria. Etsitään ystävää palstan ideana on toimia matalan kynnyksen apuvälineenä uusien ystävien löytämiseksi.

Ohjeet ilmoituksen laatimiseen:

Laadi ilmoitusteksti ja laita sen loppuun nimimerkki, jolla haluat esiintyä. Lähetä oma ilmoitusteksti paperiversiona osoitteeseen Rauman MTY Friski Tuult ry, KIRJEENVAIHTOPALSTA, Eteläkatu 7 A 4-5, 26100 Rauma tai sähköisesti osoitteeseen friski@friskituult.fi. Liitä mukaan myös omat yhteystietosi, jotta voimme jatkossa toimittaa sinulle vastaukset.

Seuraavassa jäsenlehdessä (1-2018) julkaisemme kaikki yhdistykseen saapuneet ilmoitukset. Julkaisemme myös ilmoitukset yhdistyksen kotisivuilla viikon sisällä kun se on saapunut yhdistykseen.

 Kirjeet ja osoitteet käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti.

Ohjeet kun haluat vastata seuraavassa jäsenkirjeessä oleviin ilmoituksiin:

  • Tuo tai lähetä kirje yhdistykseen suljetussa kirjekuoressa ja kirjoita kirjekuoren päälle nimimerkki jolle haluat kirjeen osoittaa

Yhdistys lähettää kirjeet avaamattomana suoraan nimimerkin henkilökohtaiseen osoitteeseen. Tämän jälkeen kirjeenvaihto kaverit sopivat itse osoitteidensa vaihdosta tai muusta tapaamisesta.