Logon suunnittelukilpailu:

kuvassa värikyniä

YLEISTÄ
Rauman MTY Friski Tuult ry järjestää avoimen suunnittelukilpailun, jonka tehtävänä on tuottaa yhdistykselle uusi logo. Kilpailu on kaikille avoin. Logo toimii yhdistyksen visuaalisena tunnisteena, imagon luojana. Sitä käytetään yhdistyksen asiakirjoissa, kotisivuilla, some palveluissa sekä muissa julkaisuissa

Yhdistyksen tarkoitus ja tavoitteet ovat nähtävillä yhdistyksen kotisivuilla https://www.friskituult.fi/yhdistyksen-saannot/


KILPAILUTYÖ

 Kilpailutyön tulee sisältää seuraavat asiat

1) Logo kokonaisuudessaan.

2) Kilpailutyön nimi, joka toimii samalla tekijän nimimerkkinä

– Paperiversiona oleva kilpailutyö esitetään valkoisella, A4-kokoisella arkilla. Sähköinen versio tallennetaan valkoisella pohjalla joko jpeg- tai pdf-muotoon.

–       Kilpailutöitä voi käydä äänestämässä 3.5. – 2.6.2023 yhdistyksen kotisivuilla https://www.friskituult.fi/logon-suunnittelukilpailu/ . Kilpailua mainostetaan myös somessa.  Kuusi eniten ääniä saanutta työtä viedään yhdistyksen hallitukselle, joista he valitsevat suljetulla lippuäänestyksellä voittajan sekä kakkos ja kolmanneksi sijalle tulevat.

–       Yhdistyksen hallitus käsittelee kilpailutyöt tietämättä osallistujien henkilöllisyyttä. Tämän takia kilpailutyöhön lisätään logoehdotuksen nimi, joka toimii samalla tekijän nimimerkkinä. 

Postitse toimitettavien kilpailutöiden mukana tulee olla lappu jossa lukee kilpailutyön nimi ja joka sisältää osallistujan nimen ja yhteystiedot. Sähköpostitse lähetettävissä kilpailutöissä yhdistyksen sähköpostin vastaanottaja varmistaa, että osallistujan henkilöllisyys ei ilmene valitsijoille ennen voittajan valintaa.

-Kilpailutöiden määrää on rajattu kolmeen työhön /henkilö.

– Kilpailutyöt tulee olla toimitettuna määräaikaan mennessä (27.4.2023) joko osoitteeseen Rauman MTY Friski Tuult ry, Eteläkatu 7 A 4-5, Rauma tai sähköpostitse paivi.lavonius@friskituult.fi


Aikataulu

-        Suunnittelukilpailuaika 15.3.2023 - 27.4.2023

-        Kaikki työt julkaistaan yhdistyksen kotisivuilla 3.5.2023 ja äänestysaika on 2.6.2023 kello 10.00 asti.

-        Kilpailun tulokset julkaistaan yhdistyksen syntymäpäiväjuhlissa 14.7.2023 ja yhdistyksen nettisivulla https://www.friskituult.fi/logon-suunnittelukilpailu/ ja yhdistyksen muissa tiedotuskanavissa. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti voitosta.

-        Mikäli kahden tai kolmen eniten ääniä saaneiden työt ovat saman henkilön tekemiä, palkintoja jaetaan hänelle vain yksi.


Palkinto

1.    palkinto Kunniakirja ja kukkakirja 50,00 € lahjakortti

2.    Kunniakirja ja 20,00 € lahjakortti

3.    Kunniakirja ja 10,00 € lahjakortti

 

KILPAILUN SÄÄNNÖT

1. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt kilpailun säännöt.

3. Kilpailutehtävänä on suunnitella logo:
– Kilpailu on kaikille avoin.

4.  Kilpailu päättyy 27.4.2023 kello 10.00. Vain tähän mennessä toimitetut työt osallistuvat kilpailuun.

7.  Kilpailutyön tulee sisältää

– Kokonainen logo

Kilpailutyön voi esittää joko paperilla tai sähköisenä. Paperimuotoisessa kilpailutyö sijoitetaan yhdelle A4 kokoiselle arkille. Sähköisessä muodossa olevat työt tallennetaan jpeg- tai pdf-muotoiseen tiedostoon.

Paperilla esitettävien kilpailutöiden mukana tulee olla lappu jossa on kilpailutyön nimi ja on logoehdotuksen tekijän nimi ja yhteystiedot. Sähköpostitse lähetettävissä kilpailutöissä tekijän yhteystiedot merkitään viestiin. Lähettäjän henkilöllisyys jää vain yhdistyksen hallituksen sihteerin tietoon ennen voittajan valintaa.

9. Sama kilpailija voi lähettää useamman kilpailutyön. Jokainen työ on silloin lähetettävä erikseen, itsenäisenä kilpailutyönä.

10. Kilpailija vastaa siitä, että hänellä on täydet oikeudet kilpailutyöhön sekä oikeus luovuttaa työ yhdistykselle

11. Rauman MTY Friski Tuult ry saa voittajatyöhön täydet käyttöoikeudet,

12. Yhdistyksen hallitus varaa oikeuden olla valitsematta yhtään ehdotusta, jolloin palkinto jää jakamatta. Olemme kuitenkin toiveikkaita että saisimme useampia ehdotuksia. Tätä kilpailuilmoitusta saa jakaa eteenpäin.

Tekijänoikeudet ja logon käyttöönotto:

Voittajatyön tekijä sitoutuu siirtämään kaikki tekijänoikeudet, sisältäen oikeudet mahdollisiin muutoksiin, ilman erillistä korvausta yhdistykselle.

Rauman MTY Friski Tuult ry:n hallitus 2023